Un vin roze (demisec), cu un parfum subtil floral, de primăvară, definit de o aciditate jovială, consistență și echilibru aromatic.
Un Roze de Recaș obținut prin macerația scurtă a strugurilor roșii de Cabernet Sauvignon și Merlot. Mustul de culoare roz, astfel obținut, este fermentat în vase de inox la temperatură controlată pentru a păstra prospețimea aromelor primare. Vinul este îmbuteliat imediat după stabilizare (de obicei în luna ianuarie) pentru a păstra intactă intensitatea aromatică a vinului și a evita orice contact cu oxigenul.
Un vin de culoare roz vibrant, limpede. Definit de arome intense de fructe roșii coapte, cum ar fi vișinele, zmeura; cu un parfum subtil, floral, de vară. Textura catifelată susține un vin echilibrat, cu arome elegante, ce poate fi consumat de unul singur, sau în compania asocierilor gastronomice potrivite specificului său. Vinul este demisec, are aciditate jovială, consistență și echilibru.
Poate fi savurat de unul singur sau asociat cu: Salate de vară; Carne slabă de pui sau curcan gătită simplu; Paste cu hribi; Fructe de mare și pește;
Cramele Recaș promovează consumul responsabil de alcool în rândul persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Analitice”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Necesare”. |
viewed_cookie_policy | 11 months | Cookie-ul este setat și utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
_ga | 2 years | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |
_gid | 24 hours | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |