Un vin roșu (sec) cu tanini copți și catifelați, corp mediu și un final mediu spre lung.
Strugurii de Fetească Neagră sunt fermentați împreună cu pielița timp de 5-7 zile pentru a extrage culoare și arome. Aceștia sunt presați, cantitatea de zahăr natural fermentând după ce mustul a fost scos din contactul cu pielițele. Perioada de presare este folosită pentru a putea controla calitatea taninilor extrași în vin în finalul procesului de vinificare. Prea mult timp ar lăsa vinul fără senzațiile de fructe și uscat, pe când prea puțin timp ar putea să lase în urmă elemente vitale pentru vin, cum ar fi arome importante sau culoare.
Strugurii de Fetească Neagră sunt fermentați împreună cu pielița timp de 5-7 zile pentru a extrage culoare și arome. Aceștia sunt presați, cantitatea de zahăr natural fermentând după ce mustul a fost scos din contactul cu pielițele. Perioada de presare este folosită pentru a putea controla calitatea taninilor extrași în vin în finalul procesului de vinificare. Prea mult timp ar lăsa vinul fără senzațiile de fructe și uscat, pe când prea puțin timp ar putea să lase în urmă elemente vitale pentru vin, cum ar fi arome importante sau culoare.
Brânzeturi semitari (cașcaval); Gustări românești; Preparate din carne de porc la grătar;
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Analitice”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Necesare”. |
viewed_cookie_policy | 11 months | Cookie-ul este setat și utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
_ga | 2 years | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |
_gid | 24 hours | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |