Cramele Recaș, partener în cadrul vernisajului expoziției „Paul Neagu – O retrospectivă”

În data de 15 decembrie ne-am bucurat să fim parteneri în cadrul vernisajului expoziției „Paul Neagu – O retrospectivă”, deschis pentru vizitare în perioada 16.12.2022 – 15.04.2023.

Eleganța, rafinamentul și atmosfera primitoare s-au completat perfect în cadrul acestui eveniment, în care vinul ne-a adus împreună și ne-a amintit de elementul suprem al artei: pasiunea.

„Paul Neagu. O retrospectivă” este prima expoziție de o asemenea cuprindere dedicată lui Paul Neagu (1938–2004), artist de origine română care a trăit și lucrat la Londra începând din 1971. Expoziția punctează toate etapele de lucru ale activității lui Paul Neagu, prezentând o selecție vastă de desene, obiecte, sculpturi, documentații ale unor performance-uri, precum și alte materiale adiacente (cărți de artist, caiete de schițe, fotografii). Opera lui Neagu este astăzi redescoperită de artiști, critici și curatori, de  intelectuali cu interese și specializări diverse, devenind o sursă de inspirație grație caracterului ei multidisciplinar, care transcende contexte culturale și geografice și depășește dualități precum natural/cultural sau subiect/obiect în practicarea și receptarea actului artistic