Cramele Recaș, partener principal în cadrul cursului de inițiere în lumea brânzeturilor susținut de Revino România

La Cramele Recaș, investițiile în dezvoltarea echipei noastre, precum și a colegilor din breasla ospitalității reprezintă un obiectiv de bază în strategia noastră de sustenabilitate.

De aceea, în acest weekend ne-am bucurat să fim parte a primului curs de inițiere în lumea brânzeturilor organizat de partenerii noștri de la Revino în acest an. Detaliile precum proveniența brânzeturilor, clasificarea acestora pe baza apelativelor ce le indică regiunea sau nivelul de calitate, importanța maturării și multe alte detalii de specialitate au fost împărtășite de către Alina Iancu invitaților. Textura, aromele și intensitatea gustativă a brânzeturilor românești și franțuzești incluse în curs au fost completate perfect de vinurile premium din gamele Sole, Selene, Muse, Cuvee Uberland și Conacul Ambrozy, special alese pentru această ocazie.

Ne bucurăm că am putut fi parte a unei noi experiențe de învățare. Vă așteptăm cu drag la următorul curs din data de 16 martie, detalii aici: https://revino.ro/curs-de-initiere-in-lumea-branzeturilor-a670.html