In Bonum Veritas: Cramele Recaș sprijină inițiativa „Sănătate dăruim în sate” derulată de Asociația „Citești și Crești”

In Bonum Veritas: Pentru noi, la Cramele Recaș, respectul pentru vin își are bazele în grija pe care o alocăm comunității noastre, precum și mediului care ne înconjoară. Cu și pentru oameni ducem mai departe cu fiecare zi ce trece povestea Vinului din Soare. Tocmai din acest motiv încercăm, cu fiecare ocazie în parte, să promovăm și să încurajăm inițiativele și oamenii alături de care rezonăm.

Acest lucru s-a întâmplat și în momentul în care i-am cunoscut pe prietenii din cadrul Asociației „Citești și Crești”, care ne-au impresionat prin pasiunea și dedicarea pe care le alocă fiecărui proiect de voluntariat în parte. De aceea, ne-am bucurat ca la începutul lunii august să fim alături de ei în cadrul evenimentului „Sănătate dăruim în sate”, care a presupus oferirea de consultații gratuite din partea personalului medical pentru aproximativ 100 de persoane vârstnice dintr-un sat din Caraș-Severin.

La finalul zilei, atât medicii, cât și voluntarii implicați în acest proiect s-au bucurat de o cină în lanul de lavandă, asociată unui pahar de vin de la Cramele Recaș, din gamele Muse și Domeniile Recaș. Felicităm încă o dată întreaga echipă a Asociației „Citești și Crești” pentru acest eveniment și ne bucurăm că am putut să fim parte din această inițiativă!