Pe tărâmul Vinului din Soare, în Banat, scriem povestea Roșului de la Recaș cu măiestrie, pasiune și profesionalism: cu fiecare degustare, cu fiecare eveniment ce oferă pasionaților de vinuri #AutenticRomanesti o incursiune în povestea și istoricul vinurilor noastre.
Este și cazul evenimentului de ieri, în care somelierul nostru, Narcis Georgiu, a susținut masterclass-ul „Climate change through the lens of Cuvée Überland” printr-o degustare comparativă a vintage-urilor 2009, 2011, 2015, 2017, 2018 și 2020 din această gamă dedicate partenerilor noștri de la Citi România.
Preparatele asociate în mod ideal vinului au fost:
-Cotlet de miel French Rack cu cartofi dauphinoise, jus de miel și arancini din orez cu șofran – asociat vintage-urilor Cuvée Überland 2011 & 2015
– Vrăbioară de vită cu piure de păstârnac copt sparanghel în unt și sos din vin Überland – asociat vintage-urilor Cuvée Überland 2017 & 2018
– Mousse de ciocolată neagră cu înghetată din alune de pădure, brownie și coulis de zmeură – asociat vintage-ului Cuvée Überland 2020
Mulțumim partenerilor noștri pentru participare, așteptăm cu drag să ne revedem cu o nouă ocazie!