Nivelul II al acreditării internaționale Wine & Spirits Education Trust, susținut de reprezentanții departamentelor de Marketing și Vânzări de la Cramele Recaș

Când deschidem o sticlă de vin, deschidem povestea, cultura și geografia locului în care acesta a fost produs. Deschidem căi care ne plimbă prin anii intenși de experiență ai vinificatorilor, ghidați de pasiune, perseverență și satisfacție.

La Cramele Recaș, împărtășim nu doar dragostea pentru vin, ci și dorința constantă de a deveni mai buni și de a afla mai multe despre particularitățile regionale și internaționale ale viei și vinului, de care ținem cont ulterior în parcursul nostru profesional.

De aceea, săptămâna trecută, colegii noștri din departamentele de Marketing și Vânzări au susținut cel de-al doilea nivel al acreditării internaționale WSET – Wine & Spirits Education Trust, unde au aprofundat sub ghidajul și recomandările lui Imre Szakács-Orha  specificul celor mai recunoscute zone viticole, explorând vinul dincolo de etichetă.

Cele 3 zile ne-au demonstrat încă o dată cât de diversificat și interesant este specificul strugurelui, în funcție de particularitățile climatice și geografice din care provine. Suntem recunoscători pentru fiecare astfel de oportunitate, cât și pentru fiecare moment în care suntem cu un pas mai aproape de versiunea noastră îmbunătățită din punct de vedere personal și profesional.