Seară oenologică organizată alături de Comunitatea Cramelor Recaș la Oradea – Restaurant Allegria

Caracterul aparte al unei seri gastronomice petrecute în compania și atmosfera potrivite este completat întotdeauna de vinurile care transformă orice moment într-o amintire de neprețuit.

În data de 4 noiembrie, somelierul Cramelor Recaș – Narcis Georgiu – a susținut la Oradea o degustare de vinuri în cadrul unui eveniment gastronomic dedicat membrilor din #ComunitateaCrameleRecas: pasionați, cunoscători sau doritori de a descoperi mai multe despre fascinanta poveste a Vinului din Soare.

Experiența acestei seri gastronomice a fost completată ideal de preparate asociate aromelor, caracterului și specificului vinurilor din gamele Sole, Solo Quinta, Conacul Ambrozy, Selene și La Stejari.

Ne-am bucurat să fim alături de comunitatea noastră în cadrul acestui eveniment, inaugurând împreună un weekend în care poveștile, gusturile și experiențele vinului autentic românesc ne vor aduce din nou împreună.