Schwaben Wein Fetească Regală

Un vin alb (demisec) aromatic și echilibrat, perfect pentru savurat în zilele toride de vară, datorită finalului mineral cu efect răcoritor.

Medalii

Viticultură și vinificație

Feteasca Regală Schwaben Wein este produs bazându-ne pe struguri de calitate plantați pe expoziții nord-vest pentru a păstra prospețimea și „crocantul” aromelor. Procesul de fermentare este oprit la aproximativ 12 g/l de zahăr rezidual, pentru a completa aromele de o ușoară dulceaţă și a echilibra fenolii tipici acestui soi. Vinul este fermentat şi stocat în cuve de oţel inoxidabil la temperaturi joase pentru a menţine prospeţimea aromelor.

Note de degustare

Galben pai, cu reflexii verzui, limpiditate bună. Arome proaspete de flori de câmp și fructe albe (pere de vară, mere Golden) și fân proaspăt cosit. Atac și aciditate medii, corp bine pronuțat pentru un vin alb, alcool integrat și un final mineral cu efect răcoritor. Un vin aromatic si echilibrat, perfect pentru zilele de vară.

Asocieri culinare

Brânzeturi proaspete (urdă, caș, ricotta); Brânzeturi semitari (tip cașcaval); Preparate pe bază de pui cu sosuri pe bază de ierburi; Deserturi precum tarte de fructe, tort de mere, cozonac cu stafide și rahat;