Cramele Recaș continuă colaborarea alături de Transavia în cadrul proiectului #AutenticRomanesc

Suntem încântați să anunțăm faptul că proiectul #AutenticRomanesc derulat de Transavia în parteneriat cu recunoscute mărci din România continuă cu o nouă rețetă semnată de Chef Marcian Vodnar: piept de pui cu fusilli și legume, asociată ideal unui vin românesc proaspăt, echilibrat și elegant: Castel Huniade Riesling.

Rețeta acestei luni asociază aromele, gusturile și culorile toamnei cu poveștile, calitatea și specificul brandului de țară, inspirate atât din ingredientele 100% românești folosite în prepararea sa, cât și prin specificul produselor și serviciilor oferite de către brandurile partenere din cadrul acestui proiect: Cramele Recaș, Mobexpert și Monte Banato.

Suntem recunoscători și încântați să facem parte din acest proiect, care duce mai departe promisiunea de a aduce consumatorii români mai aproape de tot ce înseamnă valorile și bogățiile țării, prin intermediul unei serii de rețete gustoase, preparate pe baza ingredientelor românești de cea mai bună calitate.

Vă invităm cu drag să descoperiți întreaga rețetă a puiului preparat cu fusilli și legume aici.