Un vin roșu (sec) ușor vegetal, cu un corp bun și taninuri tinere, completat ideal de postgustul fructelor roșii coapte.
Strugurii Cabernet sunt recoltați târziu în sezon, deoarece soiul lor se coace târziu în mod natural. Din acest motiv, strugurii sunt recoltați în timpul zilei și ajung în cramă la o temperatură adecvată pentru a începe fermentarea imediat. Fermentarea în prezența pielițelor durează mai puţin de o săptămână şi strugurii sunt presați cu o anumită cantitate de zahăr rezidual, care este apoi consumată în totalitate în lipsa pielițelor pentru a produce un vin sec. Vinurile sunt limpezite repede pentru a elimina drojdia şi apoi urmează fermentaţia malolactică.
Roșu purpuriu intens, cu reflexii violete, limpiditate bună. Arome intense de fructe (vișine, coacăze), aspecte vegetale și bună mineralitate. Aciditate bună, corp bun, taninuri tinere și active, ușor vegetal, gust de vișine coapte.
Cașcaval afumat; Brânzeturi semitari; Gulaș de vită; Tochitură moldovenească; Ciulama de ciuperci; Vânat de talie medie și mare; Vițel; Rață;
Deserturi cu cireșe, mure, coacăze sau cu cremă de ciocolată;
Cramele Recaș promovează consumul responsabil de alcool în rândul persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Analitice”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Acest cookie este setat și utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Cookieuri Necesare”. |
viewed_cookie_policy | 11 months | Cookie-ul este setat și utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
_ga | 2 years | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |
_gid | 24 hours | Folosit pentru a distinge utilizatorii. |